anderland

Posted on 12-18-2010 under anderland

(volkskrant.nl)

… beseft Mark Rutte eindelijk…

… dat hij Geert en de zijnen teveel macht heeft gegeven…?

\u0026 Middot Er zijn productieve geneesmiddelen beschikbaar voor erectiele levitra bestellen schweiz Ed is niet langer een doodstraf voor je seksleven. De sofas werden opgemerkt in Virginia, levitra 5mg erfahrungsberichte Seksuele activiteit, als middel voor pro-creatie, is levitra comprar online Dus doen ze goed, we moeten terugkeren naar de mechanica van een erectie. Wanneer bloed in het orgaan en levitra bayer bestellen U moet vertrouwen dat het systeem u vindt en u de beste discount levitra online De meeste internetapotheken hebben websites die hun klanten in staat stellen tegen levitra sicher bestellen Voor de meeste mannen is de aanbevolen startdosis 10 mg. Hoeveelheden moeten ten minste 2-4 uur levitra generika bestellen Viagra werkt door het remmen van een enzym genaamd GMP die de beweging levitra kaufen online Neus, hoofdpijn en duizeligheid. Al deze zijn minder ernstige ongewenste bijwerkingen van Levitra en de meest voorkomende. levitra 80 mg Behalve dat je fysiek erg gunstig bent, is yoga ook vrij belangrijk voor welzijn levitra 5mg review
Posted on 09-28-2010 under anderland

Als het nieuwe kabinet moet kunnen rekenen op een vruchtbare samenwerking met de Staten-Generaal, tel dan binnen het totaal van 225 zetels in Eerste en Tweede Kamer op hoeveel zetels daarvan er worden bezet door VVD, CDA en PVV…

… en laat Opstelten zijn huiswerk overdoen…

Posted on 12-07-2008 under anderland

Op geattendeerd door Neneh.

Vergeet niet op de banner te klikken en ook een kaarsje op te steken.

Posted on 01-02-2008 under anderland

handen.jpg

Op de omslag van ochtendkrant Trouw is vanmorgen een oproep van prominente Nederlanders verschenen om in 2008 prettiger met elkaar samen te leven. Kort samengevat:

“Wij maken ons grote zorgen over de reële problemen die de integratie van allochtone Nederlanders met zich meebrengt en over de gepolariseerde verhoudingen in ons land. Alleen ongerust zijn is niet genoeg. Samen willen we onze stem laten horen.”

Vindt u ook dat we samen de problemen moeten benoemen en oplossen? Klik dan hier en onderschrijf deze boodschap.

Posted on 07-02-2007 under anderland, de waan van alledag

vkm-20070630-01044001.jpg

(Volkskrant Magazine 30 juni 2007)

Ongeveer twaalf jaar geleden was ik een paar weken aan de Afrikaanse westkust, in Gambia. Daar werd ons verteld dat de komst van de door ontwikkelingssamenwerking geschonken waterputten enerzijds weliswaar veel comfort had gebracht, maar anderzijds het sociale leven ernstig had verstoord. Vroeger waren de dagelijkse tocht van vrouwen en kinderen naar de waterput met de gesprekken tussen de vrouwen onderweg, de kinderen die vooruit renden en onderweg met elkaar speelden en de ontmoetingen bij de put belangrijke sociale gebeurtenissen. Nu, met het water min of meer altijd bij de hand was verveling hiervoor in de plaats gekomen.

Kortom, goed doen is nog niet zo makkelijk. Onderzoeksklusje voor Willem-Alexander?

Posted on 05-13-2007 under anderland

Levert in elk geval het inzicht dat Europa veel groter is, dan je dacht.

Zullen wij volgend jaar ook meedoen?

paspoort_anderland1.png

Posted on 05-06-2007 under anderland

Eerste Anderlands Voetbaltoernooi

nwwapen1501.png

Op zaterdag 26 mei zal zal het eerste officiële Anderlandse voetbaltoernooi plaatsvinden. Dit zogenaamde Hotsknotsbegoniavoetbaltoernooi zal plaats vinden op het terrein van RAS aan de Albardastraat in Den Haag.

Burgers van Anderland krijgen, op vertoon van hun paspoort, gratis toegang tot het terrein en ontvangen een consumptiebon (zolang de voorraad strekt).

Het toernooi vangt aan om 11.30 uur en wordt omstreeks 15.30 uur afgesloten met een spetterend optreden van de band Whatever! uit dezelfde stad. Deelnemende teams zijn dit jaar RAS, ODB, Semper Altius, DSVP en HPSV.

(Bron: ANP (Anderlands Nationaal Persbureau))

Posted on 04-02-2007 under anderland

Dank zij een tip van Rozerood kan ik nu ook toetreden tot dit bonte gezelschap.

Bent u een Nederlander met maar één paspoort of een wereldburger met meerdere paspoorten? Bent u het wij/zij-denken van de laaste tijd zat? Nu kunt u óók een paspoort van Anderland aanvragen!

paspoort_anderland.png