kippenvel

Posted on 04-24-2009 under kippenvel

Natuurlijk had ik wel eens van Wende Snijders gehoord, maar ik had nog nooit echt naar haar geluisterd. Tot ik haar op 1 maart van dit jaar hoorde en zag bij Wiro. Nota beide benen met mijn favoriete “Laat me”, waar ik al eerder naar de versie van Ramses, Liesbeth en Alderliefste verwees. Sinds ik “Laat me” in de uitvoering van Wende hoorde, was ik een regelmatige YouTubeWendeZoeker. Toen ik dinsdag weer eens met een brok in de keel en natte ogen zat te kijkluisteren vroeg mijn lief of er geen muziek-dvd’s van Wende te krijgen waren. Woensdag zocht ik op internet, stak verjaardags-entertainmentcard op zak en kocht “Chante“. Wat een indrukwekkende stem en verschijning! Wat een gevoel! Wat een losmakende emotie!

… luister naar wende, luister naar je gevoel…

\u0026 Middot Er zijn productieve geneesmiddelen beschikbaar voor erectiele levitra bestellen schweiz Ed is niet langer een doodstraf voor je seksleven. De sofas werden opgemerkt in Virginia, levitra 5mg erfahrungsberichte Seksuele activiteit, als middel voor pro-creatie, is levitra comprar online Dus doen ze goed, we moeten terugkeren naar de mechanica van een erectie. Wanneer bloed in het orgaan en levitra bayer bestellen U moet vertrouwen dat het systeem u vindt en u de beste discount levitra online De meeste internetapotheken hebben websites die hun klanten in staat stellen tegen levitra sicher bestellen Voor de meeste mannen is de aanbevolen startdosis 10 mg. Hoeveelheden moeten ten minste 2-4 uur levitra generika bestellen Viagra werkt door het remmen van een enzym genaamd GMP die de beweging levitra kaufen online Neus, hoofdpijn en duizeligheid. Al deze zijn minder ernstige ongewenste bijwerkingen van Levitra en de meest voorkomende. levitra 80 mg Behalve dat je fysiek erg gunstig bent, is yoga ook vrij belangrijk voor welzijn levitra 5mg review
Posted on 04-18-2009 under kippenvel

Ik keek vanavond naar Wintertijd op de zender Het Gesprek (tip van ton als je de keus van de netmanagers zat bent). Renate Dorrestein was in deze muzikale talkshow de gast.  Zij vertelde over haar zwakbegaafde oom Fons. Zij noemde hem “kleinwijs”. Ik vond Renate altijd al een prettig mens, maar hier pakte zij mij volledig in:

… als je het begrip kleinwijs kent, ben je voor mij toch wel grootwijs…

… ik dank je wel, Renate, voor dit prachtige woord…

Posted on 02-22-2009 under kippenvel

Pieter was weg

… wat een afschuwelijke opluchting…

Posted on 12-31-2008 under kippenvel

pietpoef01

… geef Josephine maar snel haar Pieter terug…

Posted on 10-16-2008 under kippenvel

Trijntje Oosterhuis, gisteravond bij Pauw en Witteman. Pfff… wat mooi!

Dit is een opname uit een concert dat werd gegeven in De Rode Hoed.
(De tekst van het lied komt van haar vader, Huub Oosterhuis,
en houdt mij tijdens het luisteren ook aardig bezig.)

Posted on 11-21-2007 under kippenvel

Posted on 10-20-2007 under kippenvel

Posted on 05-21-2007 under kippenvel

(Gelezen in de Volkskrant van afgelopen zaterdag)

Met rode ogen na een doorwaakte nacht aan het sterfbed van mijn 15-jarige zoon las ik de artikelen en argumentaties over orgaandonatie. Welke argumenten moet ik als vader nog aandragen om u als lezer een donorcodicil te doen invullen? Mijn zoon, Casper Visser, wordt een van de voor u anonieme doden als gevolg van het orgaantekort. Casper is niet anoniem, hij is mijn zoon.

Cor Visser, Almere

Posted on 05-02-2007 under kippenvel, privé

Gisteravond heb ik voor het eerst in mijn leven een programma met Andries Knevel in zijn geheel gezien. Nee, niet vanwege Knevel en/of Van den Brink.

Wèl vanwege Felix Rottenberg, maar vooràl vanwege

shaffy-2.jpg alderliefste.jpg

Ramses Shaffy en Alderliefste.

Luister maar!

(Bij deze uitvoering aangevuld met Liesbeth List)