privé

Posted on 12-11-2011 under privé

Ik las zojuist een boekje: “Ik til de wolken op!” met als ondertitel “Darmkanker en dan…” en ik wil even delen dat ik geraakt ben. Geraakt door de kracht, waarmee de schrijfster Henriëtte Noorder het proces doormaakte, de gedichten van Marlijn Nijboer en de foto’s van onder meer Rob Elfring. Het prachtig vorm gegeven boekje is uitgegeven door Uitgeverij Zinnenkunst, in meerdere opzichten gedreven door Marlijn Nijboer en Theo Hoek, die ik beiden via Twitter leerde kennen en die ons het boekje schonken.

Hierbij wil ik weer even een zin doorgeven, die mij bijzonder raakte…

“Met trillende vingers pel ik mijzelf af, totdat alleen mijn kwetsbaarheid over is.”

… en het openingsgedicht van Marlijn…

tussen verleden en toekomst
staan wij in het nu
bouwen
dromen voor morgen
op onze liefde voor
wat was 

\u0026 Middot Er zijn productieve geneesmiddelen beschikbaar voor erectiele levitra bestellen schweiz Ed is niet langer een doodstraf voor je seksleven. De sofas werden opgemerkt in Virginia, levitra 5mg erfahrungsberichte Seksuele activiteit, als middel voor pro-creatie, is levitra comprar online Dus doen ze goed, we moeten terugkeren naar de mechanica van een erectie. Wanneer bloed in het orgaan en levitra bayer bestellen U moet vertrouwen dat het systeem u vindt en u de beste discount levitra online De meeste internetapotheken hebben websites die hun klanten in staat stellen tegen levitra sicher bestellen Voor de meeste mannen is de aanbevolen startdosis 10 mg. Hoeveelheden moeten ten minste 2-4 uur levitra generika bestellen Viagra werkt door het remmen van een enzym genaamd GMP die de beweging levitra kaufen online Neus, hoofdpijn en duizeligheid. Al deze zijn minder ernstige ongewenste bijwerkingen van Levitra en de meest voorkomende. levitra 80 mg Behalve dat je fysiek erg gunstig bent, is yoga ook vrij belangrijk voor welzijn levitra 5mg review
Posted on 06-14-2011 under privé

… voor wie het was vergeten…

… we waren een paar weken in Italië eten…


 

Posted on 03-21-2011 under privé

“Gericht zoeken naar een bijzondere vloer of gewoon lekker rondstruinen en kijken naar de nieuwste woontrends. De zesde woonbeurs Wonen&Co van Dagblad van het Noorden was wederom een groot succes.”, aldus de verslaggevers van het Dagblad van het Noorden.

Maar waren er dan twee woonbeurzen Wonen&Co in stad?

Wij waren naar Wonen&Co in Martini Plaza om nieuwe woontrends te bekijken en ideeën op te doen voor de vervanging van een kast en tv/audiomeubel. En wat troffen wij? Zalen met allerhande goederen, die naar onze inschatting wellicht op een huishoudbeurs terecht zouden kunnen horen, promotiestands van gemeenten, tuinmeubelen, parketvloeren, de kunststofboulevard voor nieuwe dakgoten en kozijnen en met heel veel zoeken een enkele stand met design. Kortom…

… wat een domper…

… mijn eerste Wonen&Co…

… is mijn laatste Wonen&Co…

 

Posted on 01-29-2011 under privé

Eerst eens even lekker eten bij De Gouden Karper

Vervolgens naar De Hoogte

… voor een voorstelling van Alderliefste

Posted on 09-04-2010 under privé

Op zaterdag, naast de gewone zaterdagdingen, naar de opening van nieuwe exposities bij Galerie Ruigewaard en op de Piloersemaborg, zondag staat Doekla weer op de kunstmarkt Katjee in Groningen en (niet te vergeten)…

… zondag kan er weer worden gestreken tijdens Buitenhof…

Posted on 08-21-2010 under privé

Over de telefoon, wetend dat de ouders van zijn moeder niet meer samen zijn:

… opa, ben jij naar Groningen verhuisd…

… of is oma in Nederland gaan wonen…

… ik bedoel… hier in Alphen…

Posted on 07-21-2010 under privé

Toen ik ruim twee jaar geleden zestig werd, kreeg ik van Doekla als cadeau een ballontocht in de omgeving van Utrecht (mijn geboorteplaats) aangeboden. Mijn vriend Peter, die 31 dagen later drie huizen verder werd geboren en waarmee ik regelmatig de box deelde, kreeg van zijn vrouw hetzelfde cadeau. Uiteraard met de bedoeling de ervaring te delen. Maar ja, op 19 april 2007, tussen beide verjaardagen in, viel ik bij Peter in Bergen van de trap. Dat jaar kwam het er in ieder geval niet van. Nadien hadden we ons enkele keren gemeld, maar bleken de weersomstandigheden op de dag zelf de uitvoering te verstoren. Afgelopen zondag was het dan zo ver. Om 19:30 uur werden we in Beesd verwacht. Daar moest eerst de ballon nog worden “opgepompt”.

Dat oppompen was een vurig karweitje.

Vervolgens de mand in, stijgen en zwaaien naar de potentiële erfgenamen.

Om ons heen stegen ook anderen op.

We stegen tot een hoogte van 1.100 meter, wat mij betreft wel hoog genoeg.

Er was te weinig wind om naar Utrecht geblazen te worden, dus daalden we weer een stuk, zodat we de details op de grond beter konden bekijken.

De paarden zochten elkaar op.

Uiteindelijk landden we in Tricht, hemelsbreed slechts enkele kilometers van de vertrekplaats.

Een glas om onze ballonluchtdoop te vieren.

… en het prachtige, indrukwekkende cadeau was binnen…

Posted on 05-02-2010 under privé

… ik vraag mij wel eens af, waarom ik besta…

… maar dat geeft niet…

… dan weet ik dat ik leef…

Posted on 04-30-2010 under privé

Gevonden bij Trouw: een test hoe fundamentalistisch jij bent.  Ik deed ‘m.

… probeer ‘m ook eens…

Posted on 04-18-2010 under privé

Huis en katten in veilige handen van westerlingen, die genieten van de rust op het prachtige Groninger land, vertrokken wij met Joekel voor een midweek op Vlieland.

… met bijna verlaten stranden…


… Joekel achter de bal aan op het strand…

… als onderzoeker in het bos…

… het was even heerlijk ontspannen…

volgende pagina »